ESKÜVŐI DJ

ELEGÁNS MEGJELENÉS | LÁTVÁNYOS FÉNYTECHNIKA | KIFOGÁSTALAN HANGZÁS

Érzelem, hangulat, sok felejthetetlen pillanat

Az esküvői party egyik legfontosabb és nélkülözhetetlen eleme a zene, mely érzelmek, emlékek megélését segíti elő. Fontosnak tartom, hogy az este rólatok szóljon és jól érezzétek magatokat. Széleskörű zenei anyagommal minden esetben igazodom az elképzelésétekhez. Repertoáromat, látásmódomat és szakmai tapasztalatomat ötvözve célom, hogy boldog emberek önfeledt, felszabadult szórakozását felejthetetlenné és egy valódi ünnepé tegyem.

eskuvo-hangulat-01

LENYŰGÖZŐ FÉNYTECHNIKAI ÉLMÉNY

Az esküvői vacsora lenyűgöző hangulati eleme a fénydekoráció, amely elegánssá, különlegessé, egyedivé teszi a helyszínt. Minőségi fénytechnikai eszközparkommal esztétikus, ízléses, igényes látványvilágot biztosítok, amely a színek változatosságának köszönhetően meghatározza az este hangulatát bel – és kültéren egyaránt.

SZERTARTÁS HANGOSÍTÁS

A szertartáshoz gondosan összeállított technikai hátteret biztosítok, amely tökéletes alapot nyújt a hangulatos ceremónia lebonyolításához. A zenei aláfestés érzelmessé, emlékezetessé varázsolja az életre szóló eseményt. A dalok összeállításában, személyre szabásában, a feledhetetlen zenei élmény előkészítésében, létrehozásában innovatívan együttműködök.

Portfolio

Visszajelzések

Rudi a legtökéletesebb választásnak bizonyult az esküvőnkre. A szolgáltatóink közül őt bátran ajánlanánk bárkinek! Nem volt olyan pillanat, hogy ne táncolt volna valaki velünk a táncparketten. Hihetetlen módon figyelte a násznép reakcióit, és ennek köszönhetően tényleg mindenki nagyon jól érezte magát a buliban, csodálatosan megoldotta, hogy a 30 alattiak és az 50 plusszosok is együtt, jó hangulatban szórakozzanak. A fénytechnikájával pedig látványossá tette a kastély bulihelységnek kialakított, egyszerű pincéjét is.
Fanni Farkas

Our wedding reception was held in Varosliget, Budapest in October 2017.The party was great, thanks to Rudi. He let us select our own favourite songs in advance and he also added some from his own selection. The music was awesome all night! We love dancing. We hardly sat down because of how good the music was – it made us dance during the entire party! Rudi also helped with the lighting and that was an important and spectacular part of the room decoration.He delivered everything that he promised and made our wedding unforgettable for us and for our guests.
Ben Plummer

Életünk legjobb döntését hoztuk meg, amikor őt választottuk. A zene kifogástalan volt. És a fények, azok a csodálatos fények. ❤ Imádtam minden pillanatát, nem bírtam betelni a gyönyörű fényekkel. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Krisztina Szentgrótiné Budai

Az esküvőnkön Rudi szolgáltatta a zenét, maximálisan elégedettek vagyunk vele. Odafigyelt a vendégek igényeire és jól kombinálta a különböző stílusú zenéket. Emberileg is nagyon szimpatikus. Mindenkinek ilyen DJ-t kívánunk!
Natalia Eperjes

Rudi volt a DJ a lakodalmunkban. A mi kívánságunk egy olyan buli volt, ahol mindenki megtalálja a hozza közel álló stílust és a zenék hallatán régi emlékek jönnek elő. Mondanunk sem kell, hogy olyan Retro Bulit kerekített, ahol a keménymag meg reggel 6-kor is táncolt. Köszönjük szépen, hogy felejthetetlenné tetted azt a gyönyörű Június 30-at!
Éva Dajka

Köszönjük, hogy velünk voltál, és hogy végig jó hangulatban telt a nagy napunk. Nagyon szuper volt, ahogy a vendégek igényeihez igazítottad a zenéket, a táncparkett szinte soha nem maradt üresen. Szuper bulit csináltál, örülünk, hogy Téged választottunk. A fénytechnika is csodás volt, gyönyörűen kiemelte a dekorációnkat, feldobta a termet. Nagyon jól éreztük magunkat, és a vendégeinktől is csak pozitív visszajelzéseket kapunk. Még egyszer köszönünk mindent!
Bianka Zsombok-Hertlik‎

Szeretném megköszönni az esküvőnkön megtett profi munkádat! Egyszerűen fantasztikus bulit teremtettél nekünk a zenékkel, fényekkel, a szakértelmeddel. Óriási szerencsének tartom, hogy ismeretlenül is ilyen szuper dj-re akadtunk a személyedben. Az egész család és az egész vendégsereg nevében mondhatom, hogy pont ilyen ünneplést képzeltünk el. Többen mondták, hogy annyira jó a dj, hogy egyszerűen nem tudnak leülni pihenni egy kicsit, mert egyre jobb számok követik egymást. Szóval, ha megengeded, ajánlani fogunk téged, mert megvalósítod, amit a pár még elképzelni sem nagyon tud.
Anna Fábián