ESKÜVŐI DJ

ELEGÁNS MEGJELENÉS | LÁTVÁNYOS FÉNYTECHNIKA | KIFOGÁSTALAN HANGZÁS

Érzelem, hangulat, sok felejthetetlen pillanat

Az esküvői party egyik legfontosabb és nélkülözhetetlen eleme a zene, mely érzelmek, emlékek megélését segíti elő. Fontosnak tartom, hogy az este rólatok szóljon és jól érezzétek magatokat. Széleskörű zenei anyagommal minden esetben igazodom az elképzelésétekhez. Repertoáromat, látásmódomat és szakmai tapasztalatomat ötvözve célom, hogy boldog emberek önfeledt, felszabadult szórakozását felejthetetlenné és egy valódi ünnepé tegyem.

 

LENYŰGÖZŐ FÉNYTECHNIKAI ÉLMÉNY

Az esküvői vacsora lenyűgöző hangulati eleme a fénydekoráció, amely elegánssá, különlegessé, egyedivé teszi a helyszínt. Minőségi fénytechnikai eszközparkommal esztétikus, ízléses, igényes látványvilágot biztosítok, amely a színek változatosságának köszönhetően meghatározza az este hangulatát bel – és kültéren egyaránt.

SZERTARTÁS HANGOSÍTÁS

A szertartáshoz gondosan összeállított technikai hátteret biztosítok, amely tökéletes alapot nyújt a hangulatos ceremónia lebonyolításához. A zenei aláfestés érzelmessé, emlékezetessé varázsolja az életre szóló eseményt. A dalok összeállításában, személyre szabásában, a feledhetetlen zenei élmény előkészítésében, létrehozásában innovatívan együttműködök.

Portfolio